Миа Костова распали на фејсбук, без влакна на јазикот | Trendseteri
Menu

Миа Костова распали на фејсбук, без влакна на јазикот

Миа Костова распали на фејсбук, без влакна на јазикот

 

Атрактивната водителка Миа Костова испровоцирана од негативните коментари за нејзините силиконски гради, со распали на фејсбук по хејтерите, без влакна на јазикот.

“Вие пренатурални лепотици што блуете од филери, ботокси и силикони, а паѓате у несвес на внуката на Дајана, на Бекамка и нив слични, суптилно избоцкани лепотици кои тоа го прават со децении… Осет женски, осет во боцкање, осет кога се гледате во огледало. Није лепо кога со градите некоја личи на вонземјанец нити со устата на расцветан боксер али није лепо ни кога шетате со бори ко шини на чело и со виснати образи ко булдок на 40 год, пошо сте пренатурални па од мука си куцате статусчиња за нас што само се грижиме за себе. Живео ботокс, кој не го стаил до 35, го пропуштил и последниот воз. Уживајте у преприродно и остајте не нас да уживаме во све што ни се понудило за да бидеме екстра свежи додека се може. Тенк ју” – напиша Миа.