Минималистички фотографии од најубави градби | Trendseteri
Menu

Минималистички фотографии од најубави градби

Минималистички фотографии од најубави градби

 

Минималистичката архитектура ги објави најубавите направени фотографии за 2017 година кои се одбрани од познатиот фотограф Matthias Heiderich.

Погледнете и уживајте…