Meto Di Flash со „Да не е млако“ | Trendseteri
Menu

Meto Di Flash со „Да не е млако“

Кралот на караокето сега со сопствена песна


Методи Поповски попознат како „Meto Di Flash“ или кралот на караокето конечно со сопствена песна.

По долгогодишно постоење на музичката сцена со препевување на песни од сите жанри и бројни забави со видео-караоке, Методи се решил да напише и објави сопствена песна.

Еве што изјави самиот на негвиот фанпејџ на Фејзбук…

Драги луѓе и пријатели после подолго време се испровоцирав себеси да напишам песна. До сега беше само моја, а од денес ви ја давам на вас  –  Comment, share & like се добредојдени за да и дадеме шанса на истата да заживее

Слушнете за што станува збор. Во секој случај ќе го следиме и понатака со максимална поддршка.