Честит Божик | Trendseteri
Menu

Честит Божик

Кога последната свеќа на бадник догорува слушај го срцето што ти зборува, нека радост и среќа во животот те води, среќен Божик

 

Здравје, љубов, мир и вечно спокојство да ве следат