За мажи со стил: Mercedes-Benz очила за сонце | Trendseteri
Menu

За мажи со стил: Mercedes-Benz очила за сонце

За мажи со стил: Mercedes-Benz очила за сонце

 

Новата колекција на Mercedes-Benz очилата за сонце може во потполност да биде прилагодена на вашите побарувања и животен стил. Овие очила се рачно изработени во Италија инспирација од луксузната серија на Мерцедес S – Класата.

Доколку сакате да си ги купите, за повеќе информации кликнете тука.