Меѓународен "Mini" состанок | Trendseteri
Menu

Меѓународен “Mini” состанок

Меѓународен “Mini” состанок

 

Секоја година се одржува традиционалниот меѓународен собир на сопственици и ентузијасти на Mini од цела Европа.  Меѓународниот “Mini” состанок (IMM), е организиран од националниот клуб на земјата домаќин. Годинава, фановите на Mini се упатија кон западниот брег на Португалија до Praia de Mira во Mini моделите во сите облици и големини.