Бидете секогаш “ин” | Trendseteri
Menu

Бидете секогаш “ин”

Машки водич за бизнис повик

 

Личниот стил никогаш не треба да се потценува, и облеката која ја носите на работа секако, не е исклучок. Облеката која ја носиме не дефинира како луѓе, а не само како работници. Тоа највеќе е застапено кај мажи кои работат во канцеларија, и со самиот степен на формалност имате можност да го истакнете својот стил, секогаш да се покажете во најдобро светло, да се изгледате тренди и да блескате од самодоверба. Погледнете ги најдобрите модни комбинации за деловните мажи.