Марјана и Елена - Модни Икони на Македонската естрада | Trendseteri
Menu

Модни Икони

Марјана и Елена – Модни Икони на Македонската естрада

 

И оваа година водителката Марјана Станојковска е домаќинка на „Пивофест 2017“ во Прилеп, а Елена Велевска со одличен настап.

Едната, водителка. Другата, фолк-пеачка. Сепак ги поврзува една работа. И двете се модни Икони на Македонската естрада. Овај пат, Марјана се појави во проѕирна комбинација со златни детали, а Елена со краток  бел фустан, со кои и двете покажаа многу нога. Браво од нас. И во иднина вака да Ве гледаме.