Махмут Орхан ова лето на „Park Golden Beach“ | Trendseteri
Menu

Махмут Орхан ова лето на „Park Golden Beach“

Махмут Орхан ова лето ја отвара сезоната на „Park Golden Beach“

 

Мега популарниот диџеј и продуцент Махмут Орхан ова лето на Park Golden Beach на 14 јули 2017. Тој создава свежа комбинација на музика базирана на неговото културно искуство со што се вбројува во еден од идните музички уметници кои ветуваат. Во 2016 го издаде неговиот хит “Feel“ feat. Sena Sener кој на youtube има над 200 милиони прегледи.За првпат во Македонија овој светски познат турски диџеј ќе биде клучен дел од атмосферата во петок на 14 јули на Голден Бич! Не пропуштајте го делот од вечерта за кој долго ќе зборувате, а уште подолго ќе ја паметите оваа забава!

 

Инфо и резервации: ‎
+389 78 20 36 79
+389 70 30 70 20
Картите во претпродажба можат да се купат во: Lounge bar “Mr.I”, lounge bar Griffon – Struga и во Park Golden Beach!

Мега популарниот диџеј и продуцент Махмут Орхан ова лето на Park Golden Beach на 14 јули 2017.Тој создава свежа комбинација на музика базирана на неговото културно искуство со што се вбројува во еден од идните музички уметници кои ветуваат. Во 2016 го издаде неговиот хит “Feel“ feat. Sena Sener кој на youtube има над 200 милиони прегледи.За првпат во Македонија овој светски познат турски диџеј ќе биде клучен дел од атмосферата во петок на 14 јули на Голден Бич! Не пропуштајте го делот од вечерта за кој долго ќе зборувате, а уште подолго ќе ја паметите оваа забава!Инфо и резервации: ‎+389 78 20 36 79+389 70 30 70 20Картите во претпродажба можат да се купат во: Lounge bar "Mr.I", lounge bar Griffon – Struga и во Park Golden Beach!Mega popular DJ and producer Mahmut Orhan this summer on Park Golden Beach on 14 july 2017. He is a fresh combination of soulful deep house, groovy indie dance, and wordly elements from his own cultural experiences has landed him solidly amongst today's most promising dance music artists. In 2016 he release his hit song "Feel" feat. Sena Sener who has above 200 million views. For very first time in Macedonia this worldwide famous turkish dj will be a key part of the atmosphere on 14 july (friday) on Golden Beach! Don't miss to be a part of this night!Info and reservations: +389 78 20 36 79+389 70 30 70 20The tickets you can buy it in: Lounge bar "Mr.I", lounge bar Griffon – Struga & Park Golden Beach!

Posted by Park Golden Beach on Dienstag, 4. Juli 2017