Macedonian Teens | Trendseteri
Menu

Macedonian Teens

Стивен Колберт ја руга македонската младина!

 

Стивен Колберт во неговото лејт најт  шоу, каде што е тема новоизбраниот Претседател на САД, Доналд Трамп, ја руга омладината во Македонија. Во шоуто ја спомнува македонската младина околу активностите на социјалните мрежи за времетраење на претседателските избори во САД во корис на Доналд Трамп.

Погледнете…