Луи Витон со нова кампања | Trendseteri
Menu

Луи Витон со нова кампања

Footprint кампања за новата машка колекција

После прекрасната ревија во Париз минатата недела за машката колекција на Луи Витон, модниот гигант излезе и со новата кампања направена под објективот на Вивиана Сасен. Кампањата Footprint ја нагласува идејата на глобалната заедница, различностите и ја илустрира машкоста во едно поинакво издание кое вреди да го погледнете. Мораме да признаеме дека нас потполно не освои оваа кампања.