Поради овие фотографии ја нарекуваат „бикини кралица“ | Trendseteri
Menu

Поради овие фотографии ја нарекуваат „бикини кралица“

Инстаграм профилот на Лиз Харли привлекува сè поголемо внимание


Елизабет Харли има 53 години и тело од соништата. Омилената британска глумица во изминатиов период покажува на инстаграм дека и нема рамна покажувајќи се сè почесто во бикини.

Убавата актерката која се занимава и со дизајнирање на капачки костими, најчесто објавува фотографии во своите модели, покажувајќи притоа неверојатна фигура на која ѝ завидуваат и многу помлади колешки.

Погледнете зошто ја нарекуваат „никини кралица“