Летните журки може да започнат | Trendseteri
Menu

Журките во Македонија

Летните журки може да започнат

 

Во Македонија имаме во летниот период бурни и прекрасна понуда на журки. Секој град си има свое посебно место кое со годините се истакнало со одличните понуди, поготово во летниот период кога имаме многу гости од диаспората. Секој локал се обидува на свој начин да се истакне. Дали латино, рок, RnB или турбофолк. Тие што знаат прават и нудат незаборавни журки!

Наша препорака се – DejaVu, Casa Cubana, REKA и CentralPark во Скопје. Cuba Libre, Golden Beach и Градиште во Охрид. Select во Струмица. Summer Club Space во Куманово.

Исто така би сакале што наскоро да ги посетуваме незаборавените журки во Angels во Струмица

Let the summer begin…

Despacito – што во превод значи…полека 😉