Живи легенди | Trendseteri
Menu

Живи легенди

Собир на легендите од „The Expendables“


„Stallone“ успеа да ги собере легендите во еден филм. Иако не треба да нагласиме за кои станува збор, повелете ги иминња на живите легенди:

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Kelsey Grammer

Никому не успело до сега овие актери да ги стави во еден кадар.

Погледнете како се забавуваа на собирот по една деценија по објавата на првиот, од три дела: