Latin Prince @ Music Lab | Trendseteri
Menu

Latin Prince @ Music Lab

Настан, кој го засени и Бреговиќ


Познатиот DJ Latin Prince ја вжешти атмосферата до степен како што не успеа ни Горан Бреговиќ на неговиот концерт. 

Два профила и два типа на музика, но само една забава.

Кој беше, може да го потврди. А за оние кои ја пропуштија најдобрата мартовска забава, погледнете како беше во Coffee Lab @ Music Lab:

Photo: Aleksandar Efremov / EfremovPhotography