Lady Gaga | Trendseteri
Menu

Lady Gaga

 

Неoбичните штикли на Лејди Гага

 

Поп ѕвездата Лејди Гага не само што е позната по добриот вокал и нејзините мега хитови, стана препознатлива и по начинот на облекувње. Контроверзната пејачка е голем љубител на необичните чевли, посебно на оние екстремните. Во прилог ви доловуваме само некои од моделите кои таа ги промовираше во јавноста. Дали ќе можете да одите со нив, тоа е друга тема.