Ниту Lady Gaga не одолеа на овој тренд | Trendseteri
Menu

Ниту Lady Gaga не одолеа на овој тренд

Сега сме потполно сигурни дека оваа боја на коса е апсолутен хит за 2019

 
Откако во последниов месец, Kylie Jenner, Khloe Kardashian и Bella Hadid одлучија да ја променат бојата на косата во пастелно розева и виолетова, очигледно на тој тренд не одолеа ниту Lady Gaga.
 
Нејзиниот свршеник ја фотографирал, а на фогорафијата наместо препознатливата платинесто руса коса, Lady Gaga има нежна пастелна нијанса.
 
Инаку виолетовата боја е моментално најпопуларна нијанса, која го најавува и најголемиот хит за 2019 година, а за чија популарност придонесоа и споменатите дами.

Photo: Christian Carino