Lady Gaga по доделувањето на оскарот | Trendseteri
Menu

Lady Gaga по доделувањето на оскарот

Со оскарот во рака го поздрави нејзиниот бивш партнер


Веднаш по доделувањето на оскарот за најдобра песна и со него во рака, Lady Gaga индиректно си го поздрави бившото момче и сите оние кои немале доверба во нејзината способност со следнта изјава…

„Имав момче кое ми кажа дека никогаш нема да успеам. Никогаш нема ни за Grammy да ме номинираат. Никогаш нема ни хит да имам и дека посакува да не успеам. Му возвратив, еден ден кога нема да сме заедно, нема да може да нарачаш едно кафе во тоа твое проклето кафуле, без да ме слушаш или гледаш“. – Lady Gaga

Photo: instagram/@ladygaga