Кајли Џенер се маскираше во Плејбој зајачица | Trendseteri
Menu

Кајли Џенер се маскираше во Плејбој зајачица

Кој изглед повеќе ви се допаѓа?

Кајли Џенер очигледно најмногу му се радува на Halloween. Таа се маскираше во Плејбој зајачица во два различни стила.

Погледнете…

Розов бебешки Playboy изглед

Класичен Playboy стил во црна боја