Кајли Џенер го прослави нејзиниот 22 роденден | Trendseteri
Menu

Кајли Џенер го прослави нејзиниот 22 роденден

Кајли Џенер си го прослави роденденот како што доликува за еден милијардер


Кајли моментално престојува на луксузна јахта пред обалата на Амалфи, Италија, каде што си го прославува нејзиниот 22 роденден. 

Времето и дозволува за крстарање по обалата и да посетува, соодветно буџетот, ресторани и хотели кои се недостапни за нормални смртници. 

Како што и доликува, го посетила малото место Поситано, кое од рибарско село, во изминатвие неколку години стана магнет  за најбогатите.

Таму престојувала во најелитниот хотел „Le Sirenuse“, кој секоја вечер се осветлува со 400 свеќи.


Кајли никогаш немала проблем со тоа да се експонира себеси и богатството кое го поседува. 

Нам ни останува да и посакаме сè најубаво и да и се множат годинити и милијардите.