Кумановката Илариа Кирилов во прекрасно издание! | Trendseteri
Menu

Кумановката Илариа Кирилов во прекрасно издание!

Кумановката Илариа Кирилов во прекрасно издание!

 

Најубавата кумановка Илариа Кирилов излезе со фотосесија за најновата колекција на модната куќа “Inventa” од Куманово.

Илариа позираше пред објективот на познатиот фотограф Стефан Соколовски во ултра модерни, уникатни парчиња гардероба, за добар вечерен и денски стајлинг. За нејзината шминка се погрижи “Makeup artist A. Anevska”.

Секој збор е одвишок. Уживајте во галеријата…