„Куку Леле“ со новогодишна журка | Trendseteri
Menu

„Куку Леле“ со новогодишна журка


Бидете дел од најдобриот дочек за Нова година

Дуото „Куку Леле“ вечерта за Нова година ќе настапат со две журки, една денска и едната ноќна во популарното „Deja Vu“ во Скопје. Панки и Саздов најавуваат голем новогодишен спектакл и како што ни рекоа нема да ги остават гостите да здивнат. Денската журка стартува на пладне, со легендарниот Тони Бланка кој ќе ја загрее атмосферата, а потоа следуваат мегахитиовите на „Куку леле“. Вечерната забава е иста, само со појако темпо.

За повеќе информации јавете се на 076/304-009, или кликнете ТУКА