Кубанско волшебство на кеј – Casa Cubana | Trendseteri
Menu

Кубанско волшебство на кеј –  Casa Cubana

Кубанско волшебство на кеј –  Casa Cubana

 

 

Нема човек кој не се радува на новогодишните празници и празничната магија на периодот кој следува.

Насмеани лица, новогодишни елки и сијалички скоро да има на секој чекор, едноставно кејот на Вардар блеска со “Casa-Cubana”.

Илјадниците сијалички кои го красат овој урбан објект не можат, а да не ви ја пренесат празничната еуфорија.