Асиметрични фармерки | Trendseteri
Menu

Асиметрични фармерки – дали е ова нов моден тренд?

Или можеби нај лошата идеја до сега?


Го знаете оној момент кога во продавница ви се допаѓаат два пара фармерки? Не можете да ги купите и двата, а не можете ниту да се одлучите, ќе ја викнете продавачката да ги исече на пола и да ви даде од двата по еден дел, по една ногавица…хахаха…
 
Точно вака изгледа новиот хит модел на фармерки со потпис на дизајнерката Ksenia Schnaider, но не знаеме дали е почеток на нов тренд или чудо за еден ден.
 
Иако нема да ви се верува, овој модел чини 377 долари.
 
Па одлучете сами!

Photos: Ksenia Schnaider