Убавата Кристина Николоска со нова фотосесија | Trendseteri
Menu

Убавата Кристина Николоска со нова фотосесија

Убавата Кристина Николоска со нова фотосесија

 

 

 

Нашиот познат фото-модел Кристина Николовска од Гостивар не почести со две нови фотосесии направени од фотографите Мики Трајковски и Бурак Дерла.

Кристина со својата убавина, женственост, сексибил и модерен изглед едноставно ќе ве остави без зборови.

Погледнете и уверете се во тоа.