Креативни работни маси за вашата канцеларија | Trendseteri
Menu

Креативни работни маси за вашата канцеларија

Спој на функционалност и уметничка форма

 

Дизајнерите постојано не воодушевуваат со начините на кои можат обично парче мебел да го претворат во уметничко дело. Она што ги прави овие маси фантастични е нивниот спој на функционалност и уметничка форма. Секој од нив е уметничко дело кое е создадено да се користи, а не само да биде предмет на воодушевување.