Што мислите - колку години има оваа фитнес девојка? | Trendseteri
Menu

Што мислите – колку години има оваа фитнес девојка?

Нема да ви се верува колку години има оваа фитнес девојка

Нема да ви се верува колку години има оваа фитнес девојка. Се вика Helen Fritsch од Северна Каролина (САД) која работи како стујардеса и фитнес блогерка. Меѓутоа нејзината приказна е навистина воодушевувачка.

Пред 5 години и бил дијагностициран рак на дојката. Хелен се одлучила да се бори против нејзината болест со позитивна енергија и желба за подобро утре. Желба да живее. Таа почнува со тешка програма за нејзиниот здраствен проблем, но сепак не се откажува од фитнесот и нејзините видеа на инстаграм стануваат уште повеќе популарни, а нејзините резултати уште подобри.

Хелен ја открива и тајната за својот изглед. Чиста исхрана, спорт, избегнување на јакото сонце, многу вода во текот на денот, цигари – не, малку алхохол, повеќе сон и најважното – позитивен став!

Дали успеавте да погодите колку години има Хелен? – Хелен има 62 години.

Инстаграм: Helen Fritsch