Коктел на неделата: Love & Grapes | Trendseteri
Menu

Коктел на неделата: Love & Grapes

Освежете се и наполнете енергија за викендот

 

Вештите шанкери на Angels Cafe во Штип направија коктел во кој веруваме дека максимално ќе уживате, посебно доколку сте љубители на џин.

Освежете се и наполнете енергија за викендот.

Love & Grapes

40 мл. џин

15 мл. сируп од бозел

Мента

Шампањ

Се служи во ниска чаша полна со мраз, зачинет со многу љубов и неколку зрна грозје. Наздравје!