Харизматичниот Кит Харингтон во најновата кампања на Dolce & Gabbana | Trendseteri
Menu

Харизматичниот Кит Харингтон во најновата кампања на Dolce & Gabbana

Харизматичниот Кит Харингтон во најновата кампања на Dolce & Gabbana

 

 

Британскиот актер Кит Харингтон се придружи на големото и успешно семејство на Dolce & Gabbana со снимањето на ново возбудливо видео за кампањата на машкиот парфем под називот The one for Мen.

Неговата харизма го направи совршен амбасадор на овој светски бренд. Тој е вистинскиот човек за D&G.