Kate Middleton ја открива тајната за безболно носење високи потпетици | Trendseteri
Menu

Kate Middleton ја открива тајната за безболно носење високи потпетици

Жени, ќе се воодушевите, Војвотката од Кембриџ открива како издржува со саати на високи потпетици

 

На сите настани неа ќе ја видите во високи потпетици, а омилени и се сите нијанси на крем боја.

Сигурно барем еднаш сте се запрашале како издржува толку долго на нив, а да ја симне насмевката од лицето.

Тајната на Kate е влошките за чевли.

Таа со години во секои чевли, пред носење става италијански кожни влошки, кои и даваат удобност и стабилност.

Многу е важно да се истакне дека се работи за кожни влошки, а не силиконски или влошки направени од ткаенина, затоа што тие не се доволно цврсти за да го стабилизираат стапалото.

Вложете во добар пар влошки и сигурно ќе си олесните многу на себе.