Карирани панталони се вистинскиот избор | Trendseteri
Menu

Карирани панталони се вистинскиот избор

Задолжително парче за сите трендсетерки


Карираните мотиви никогаш не излегуваат од мода, а оваа сезона панталоните со ваков принт се задолжително парче облека за сите трендсетерки. 

Карираните мотиви никогаш не излегуваат од мода, а оваа сезона панталоните со ваков принт се задолжително парче облека за сите трендсетерки.

Со својот специфичен крој, овие панталони лесно се претвораат во модерно парче облека што лесно се вклопува во различни комбинации.