Караоке со Ненад | Trendseteri
Menu

Караоке со Ненад

Убедливо најдоброто караоке во градот

 

ПРОВЕРЕНО, НАЈДОБРО, ТРАДИЦИОНАЛНО КАРАОКЕ ШОУ СО Ненад Ѓоргиевски и Dj Bobi

Кој бил, знае!

Секоја среда бидете дел од најдобрите летни случувања во
Summer Club Central Park

Дојдете насмеани, весели и среќни и сите заедно да пееме во еден глас

Резервации и Информации:
075 339-588 / 075 229 739