Ова е новата Мис Америка, научник во НАСА | Trendseteri
Menu

Ова е новата Мис Америка, научник во НАСА

Новата Мис Америка. Научник во НАСА

 

Кара МакКулин  стана нова Мис Америка, светските медиуми пишуваат за нејзината професија, која на самиот старт ја одделила од сите мисици кои се натпреваруваа за ласкавата титула.

Имено, Кара по струка е физичарка, а работи во Американска нуклеарна база.