Какви нокти ќе носиме во 2020? | Trendseteri
Menu

Какви нокти ќе носиме во 2020?

Маникир трендови за следната година

 

Средените и негуваните нокти на рацете се огледало на една жена. Совршениот маникир претставува моден додаток кој го заокружува целиот аутфит.

Знаејќи го ова, избравме неколку трендови кои со задоволство ќе ги носиме во годината што доаѓа, почнувајќи од популарните геометриски и животински примери од грандиозното враќање на францускиот маникир во различни забавни верзии. Немојте да бидете изненадени доколку во 2020 година видите нокти кои не се исти на двете раце. Само боите ќе бидат координирани.