Како се маскираа познатите македонци за Halloween? | Trendseteri
Menu

Како се маскираа познатите македонци за Halloween?

Ноќ на вештерките во Македонија

Празникот „Ноќта на вештерките“ вчера го прославуваше целиот Свет, па тоа не изостана и кај нас во Македонија.  Иако во многу мал број, познатите личности во нашата држава решија да се забавуваат за оваа луда ноќ, преобразувајќи се во разни страшни ликови.

Теа Трајковска

Ноне

Стефан Филиповски

Калтрина

Елена Стефанова

Мартија Станојковиќ

Кристина Поп Трпева