Justin Bieber – Calvin Klein | Trendseteri
Menu

Justin Bieber – Calvin Klein

 

Џастин Бибер за Келвин Клајн

 

Младата америчка поп ѕвезда неодамна сликаше каталог за долна облека на брендот Келвин Клајн. Џастин се покажа како успешен модел пред апаратот, а од менаџментот на К.К. велат дека се презадоволни од соработката со поп ѕвездата.