Никогаш поатрактивна | Trendseteri
Menu

Никогаш поатрактивна

JLo го покажа тоа по што е препознатлива


JLo во соработка со раперот Монтана го објави новиот спот за песната „Medicine“.

Поред препознатливиот стил на песната, таа го покажа тоа по што е препознатлива. Веројатно сте го забележале нејзиниот целосно гол задник во видеото.

Погледнете сами