Jazz & John I Apelgren | Trendseteri
Menu

Jazz & John I Apelgren

За сите љубителе на Џез музиката

 

Уживајте во прекрасен амбиент и најдобрите звуци од четириесетите години оживеани преку автентичниот вокал на Џон И. Апелгрен во ресторанот FOUR во Park Hotel & Spa

Сабота, 21 октомври со почеток во 21 часот.
Резервирајте на 02 551 51 73