Избери број - Телекабел | Trendseteri
Menu

Избери број – Телекабел

Префиксот е наш, а бројот е ваш!


Телекабел нуди нови 10,000 броеви во мобилната телефонија.

Со понудените пакети на Телекабел од 300, 500 и 1500 денари веќе сте добиле златен број. 

Сепак изберете го вашиот омилен!

Достапни серии на броеви за избор: 074/60X-XXX, 074/20X-XXX, 074/747-XXX, 074/22X-XXX, 074/23X-XXX и 074/24X-XXX

 

избери број

Префиксот е наш, а бројот е ваш – Телекабел