Irie Scratch | Trendseteri
Menu

Irie Scratch

Ветување за добра забава


И оваа сабота се сели добрата забава надвор од Скопје! 

Се прашувате зожто? 
– Затоа што ќе биде убаво!

За тоа ќе се погрижи Irie Scratch, кој се истакнува на уникатен начин со неговото RnB во кое се чувствува џамајканскиот дух. 

Каде?
– Во Coffee Lab на – 2 март со почеток од 21:00 часот

За повеќе информации кликни ТУКА, или јави се на 074 202 222