Одлична журка со „Irie Scratch“ | Trendseteri
Menu

Одлична журка со „Irie Scratch“

Погледнете каква беше атмосферата во „Coffee Lab“


Уште една одлична журка во „Coffee Lab“
„Irie Scratch“ успеа да ја вжешти атмосферата до максимум.

Сабота 02. март 2019 – Coffee Lab

Photos: Efremov Photography