Може да спиете буквално над океанот | Trendseteri
Menu

Може да спиете буквално над океанот

Најактуелната Инстаграм сензација

Соновите се исполнуваат, дури и оние кои изгледаа потполно неостварливи. 

Дали знаевте дека можете да спиете дирекно под ѕвездите и над океанот во исто време? – Овој рај се вика “Grand Park Kodhipparu” на Малдивите. Ресорт од 120 вили и 3 ресторани. 

Изгледа премногу совршено за да биде вистинито. Поради тоа оваа дестинација стана ултра популарна за инфлуенсерите. Една вечер во “рајот” ќе ве чини 406$.