In my feelings challenge | Trendseteri
Menu

In my feelings challenge

Забавно но и со фатални последици

 

Нов #hashtag, нов тренд! Пејачот „Drake“ со неговиот хит „in my feelings“ и неговата изјава за награда за најдобриот видеоклип објавен од неговите слушатели направи бум по социјалните мрежи ширум светот под називот и hashtag #inmyfeelingschallenge

Најпознатиот обожавател на ова појава е американскиот актер и пејач „Will Smith“ кој сними клип за промоција на #inmyfeelingschallenge.

Клипови се појавуваат од сите држави. Нема возраст, пол или националност што не дел од ов појава. Најчесто се снимаат клиповите во моментот кога ќе се појави хитот на радио во автомобилите. Изглегуваат од нив и танцуваат. Многу често и со спора брзина на движење.

Има многу успешни, смешни, но и фатални снимки кои се дел #inmyfeelingschallenge.

кликни тука за КЛИПОВИТЕ