Подобро да издадеш книга, отколку да издадеш држава | Trendseteri
Menu

Улица Диши Длабоко

„Улица Диши Длабоко“ на Игор Џамбазов достапна од денес на сите читатели

 

Под мотото подобро да издадеш книга, отколку да издадеш држава, Игор Џамбазов во негов препознатлив стил ја промовираше неговата книга „Улица Диши Длабоко“. Секој еден што ја купи книгата, доби и лична посвета од Игор. Публиката, меѓу која имаше и познати личности,  воодушевена од целокупната промоција.

Инвестирајте во „Диши Длабоко“. Ќе ви се исплати!