Д сељак ис Каминг - Игор Џамбазов | Trendseteri
Menu

Игор Џамбазов со нова песна

По подолга пауза Игор Џамбазов со нова песна

 

По подолга апстиненција од музичката сцена, Игор Џамбазов објави нова песна. Во минатиот период имавме прилика да го слушаме и гледаме со стихови од Маврово, каде што престојуваше со неговиот долгогодишен другар Сашо Пижески – Пиже.

Игор Џамбазов – Одам мамо Гуантанамо …Д сељак ис Каминг