И Антониа Гиговска си има своја “Слаба страна”- Погледнете го новиот видеоспот | Trendseteri
Menu

И Антониа Гиговска си има своја “Слаба страна”- Погледнете го новиот видеоспот

И Антониа Гиговска си има своја “Слаба страна”- Погледнете го новиот видеоспот

 

 

Најновото музичко остварување на младата и талентирана поп-пеачка Антонија Гиговска под насловот “Слаба страна” конечно доби и свој видеоспот под палката на режисерот Бане Поповиќ со “Томато продукција”. Исто така, голем придонес  имаат добропознатите момци и девојки од  „Beatrix Crew“ , вештите раце на Даниел Николовски и „Fashion Group“.

Песната веќе неколку недели е објавена по речиси сите радиостаници во Македонија, а коментарите се и повеќе од позитивни. Најсреќна поради ова е секако Антониа,  која верува дека во нејзините раце има уште еден хит за својата армија од фанови.

Но, да не должиме многу, погледнете го видеоспотот и уживајте во нејзината “Слаба страна”…