Надвор кочан ладно, ама Христијан од Струга ќе ве стопли со неговите секси селфи | Trendseteri
Menu

Надвор кочан ладно, ама Христијан од Струга ќе ве стопли со неговите секси селфи

Six pack…à la carte

 

Христијан  Прентоски од Струга му пркоси на студеното време и долгите зимски ноќи. Со неговите секси селфи, овој згоден стружанец се обидува да ги стопли срцата на девојките.а има и со што. Тој е висок 185 см., тежок 85 килограми. Веќе шеста година се занимава со фитнес и два пати учествувал на фитнес купот на Македонија. Христијан сака да се обиде и во манекенските води, а моментно е на обука за полицаец. Згоден е нели?