Хороскоп Бик | Trendseteri
Menu

Хороскоп Бик

Бизнис хороскоп Бик – Април 2018

 

 Земјените претставници, пак, првата половина од месецот ќе треба да внимаваат при потпишување на важни документи, особено оние чија работа или соработка е поврзана со полициска или воена установа. Голема е веројатноста за пропусти и грешки кои може да се одразат негативно на текот на работата, како и на законски пропусти во истата. Генерално, првата и последната недела од месецот се клучни за ониекои треба да решаваат и одлучуваат за прашања поврзани со соработка со странство, мешутоа не далечно.

Оние Бикови кои работат во образовни институции ќе имаат можност да напредуваат во последната недела од месецот. Оние, пак кои имаат желба за работа во странство би било добро да ги искористат деновите околу млада Месечина затоа што ќе имаат можности да дојдат до реализација на истата. Како и во претходните неколку месеци, и во овој поволности и можности за напредок ќе имаат оние Бикови кои имаат сопствен бизнис или работа од дома.

Поволни датуми: 15,19 и 21.
Неповолни датуми: 18, 29 и 30.

 

Овен   Бик   Близнаци   Рак

 

Лав   Девица Вага  Скорпија

 

Стрелец  Јарец  Водолија  Риби