Втор ден од HFW Expo 2018 (Галерија) | Trendseteri
Menu

Втор ден од HFW Expo 2018 (Галерија)

Викендов се одржа четвртото издание на најголемиот настан за здрав и активен животен стил

 

Втор ден од најуспешниот до сега Health, Fitness & Wellness Expo!!!

Многу забава, вежбање, приготвување здрава храна, народна, награди од сите прекрасни учесници!!!

 

прв ден почеток