Како се маскираа познатите личности за Halloween? | Trendseteri
Menu

Како се маскираа познатите личности за Halloween?

Halloween 2019 во Светот

Празникот “Ноќта на вештерките” вчера го прославуваше целата планета. А колкав е интересот на ова славење во слатки, креативни и застрашувачки костуми, го потврдува и тоа што голем број на познати ѕвезди не пропуштија да го прослават овој Halloween. И знаеме, кога познатите личности се маскираат, го прават тоа врвно.